PRIDRUŽI SE EDINEMU LACROSSE KLUBU V SLOVENIJI!

Torek, November 21, 2017

IŠČEMO NOVE ČLANE. PRIDI IN SE PREIZKUSI!

Bi se želel preizkusiti v igri lacrosse?

Zgrabi svojo športno opremo in se nam pridruži na enem izmed treningov. To je vse kar rabiš. Preden prideš nas le toliko obvesti na enega izme spodnjih kontakov, da ti pripravimo lacrosse opremo (rokavice, palico, …)

logo

 

Vsi dobro vemo kaj Olimpija pomeni v slovenskem in evropskem športnem prostoru. Sedaj pa se ta športni velikan lahko pohvali z novim članom v svoji veliki športni družini. Kot prva je namreč Olimpija pod svoje okrilje vzela, v Sloveniji še ne tako, v svetu pa že zelo dobro poznan in razširjen šport – LACROSSE. Klub sestavljajo domači igralci, ki pa imajo že kar nekaj mednarodnih izkušenj. Igralci žal (še) niso profesionalci, kar pa ne pomeni, da na igrišču ne puščajo srca za Olimpijo. Hrabro in ponosno svoj grb nosijo na igriščih po celotni Evropi, kjer dokazujejo, da se v Sloveniji dela dobro in da smo Slovenci nadpovprečen športni narod. Tako igralci kot tudi vodstvo kluba v svoje vrste vabi vse, ki bi se radi spoznali s tem prekrasnim športom z dolgo in zanimivo tradicijo ter vse, ki bi radi zastopali barve Olimpije in premagovali tekmece širom Evrope. In kot je že pred leti zapisal in prepeval Pero Lovšin; OLIMPIJA je KLUB za VELIKE stvari…OLIMPIJA je IME, ki DOBR zveni!

IŠČEMO JUNAKE ZA PRVO SLOVENSKO EKIPO!

Če želiš prejemati novice, se vpiši na mailing listo.

KONTAKTNI PODATKI

ŠPORTNO DRUŠTO LACROSSE OLIMPIJA
LACROSSE KLUB OLIMPIJA
Gašperšičeva ulica 6, 1000 Ljubljana
Mobitel: 068 186 282
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lacrosse 2

Šport pri katerem ima vsaka telesna predizpozicija svojo prednost.

Lacrosse

Lacrosse velja za enega izmed najstraješih ekipnih športov.

Dominik

Ko ti poštar prinese pošto za klub in pravi: "Ne poznam tega športa, sam ime kluba mate pa hudo". En klub ena ljubezen!!!

Na vrh strani